آماده سازی و ارسال غذای مجلسی به سراسر تهران

غذای اصیل ایرانی مجلسی غذاهای شیک برای مهمانیها در تهران

اماده سازی غذای ناب اصیل ایرانی و مجلسی وپذیرش همکاری با شرکت ها و ادارات در تهران

غذای اصیل ایرانی مجلسی غذاهای شیک برای مهمانیها در تهران

اماده سازی غذای ناب اصیل ایرانی و مجلسی وپذیرش همکاری با شرکت ها و ادارات در تهران

غذای اصیل ایرانی مجلسی غذاهای شیک برای مهمانیها در تهران

اماده سازی غذای ناب اصیل ایرانی و مجلسی وپذیرش همکاری با شرکت ها و ادارات26564582/26570618

بایگانی
آخرین مطالب

۲ مطلب در بهمن ۱۳۹۸ ثبت شده است

۰۸
بهمن

زرشک پلو با مرغ

زرشک پلو با مرغ

 

زرشک پلو  با مرغ

مواد لازم 

برنج به مقدار لازم

مرغ به مقدار لازم

رب به مقدار لازم (برای چهار نفر 2قاشق غذا خوری)

نمک 

فلفل

پیاز سرخ شده

روغن سرخ کردنی

زعفران

آبلیمو

زرشک 

خلال پسته وبادام 

دستورالعمل

 

ابتدا روغن را حرارت میدهیم تا روغن داغ داغ شود سپس مرغ ها را داخل حرارت روغن سرخ میکنیم.

 

سپس برنج را بعد از شستشو داخل آب و نمک استراحت میدهیم.

 

آبی برای برنج در نظر میگیریم و پس از به جوش آمدن برنج را آب کش کرده و آن را داخل آب جوش میریزیم میگذاریم جوش بخورد و سپس آن را به اصطلاح دون گیری میکنیم.

 

دون گیری برنج: برنج باید نه کامل پخته شده باشد نه کامل سفت باشد زیر دندان و سپس آماده ی آبکش کردن آن میشویم .

 

میتوانیم برای ته دیگ نان یا سیب زمینی یا خوده برنج را در نظر بگیریم

کف دیگ را روغن میریزیم (نباید روغن ته دیگ کم باشد)به دلیل اینکه روغن باعث برشته شدن ته دیگ میشود و سپس برنج آبکش شده را اضافه میکنیم و در دیگ را با دمکن میگذاریم و حرارت را کم میکنیم به اصطلاح مورچه ای، بعد از 45دقیق برنج آماده است.

 

سس مرغ : 50گرم کره داخل ماهیتابه حرارت میدهیم سپس پیاز سرخ شده را به آن اضافه میکنیم بعد از یک دقیق تفت دادن رب را به آن اضافه میکنیم و رب را هم میزنیم بعد از ترکیب شدن آن با پیاز نمک و فلفل و زعفران را به آن اضافه میکنیم و سپس یک مقدار آب به سس اضافه میکنیم و در آخر یکم آبلیمو 3دقیقه تحت حرارت کم قرار میدهیم و سپس سس را روی مرغ چیده شده در دیگ دیگر ریخته و آن را به مدت 1ساعت30دقیقه با شعله ی متوسط حرارت میدهیم 

نساء: برنج را پس از پخته شدن داخل یک ظرف میریزیم یکم زعفران را با آب مخلوط کرده و آن را دم  میکنیم ،زرشک را با کمی روغن تفت میدهیم

و سپس زعفران را در ظرف دیگر با برنج مخلوط میکنیم به آن زرشک اضافه میکنیم و سپس خلال پسته و خلال بادام را به آن اضافه میکنیم  

برنج را در ظرف مورده نظر ریخته و نساء را به روی آن میریزیم  

 

 

 

 

 

 

 

منبع

 

 

  • خدمات غذایی کرندوم مجلسی و شرکتی و پرسنلی
۰۸
بهمن

خوراک میگو 

 

خوراک میگو

 

 

 

مواد لازم

میگو به مقدار لازم

آرد سخاری

نمک

فلفل

مواد لازم برای سس میگو

سس سفید

خیار شور

جعفری

پیاز

لیمو ترش تازه

دستورالعمل 

ابتدا رگه ی سیاه میگو را با برش دادن بیرن میاوریم و سپس آن را با آب سرد خوب شستشو میدهیم .

آراد سخاری را با نمک و فلفل مخلوط میکنیم ،میگو ها را دونه دونه داخل آب انداخته ودر ظرف آرد میغلتانیم بعد از آغشته شدن تمام میگو آن را دوباره در آب میگذاریم برای 3ثانیه و آن را دوباره وارد ظرف آرد سخاری میکنیم و میگو را خوب به آرد سخاری آغشته میکنیم و آن را در روغن سرخ کردنی داغ میگذاریم دقت داشته باشید که روغن باید خیلی خیلی داغ شود و به محض انداختن میگو داخل ظرف روغن ،میگو روی سطح روغن شناور شود 2الی 3 دقیق میگو سرخ میشود 

 

دستور العمل سس

ابتدا خیار شور را ریز ریز کرده دقت داشته باشید که نباید ساتوری شود پیاز را هم به همین شکل خرد میکنیم و جعفری هم به همین شکل مقدار جعفری خیلی کمتر از پیاز و خیارشور باید باشد دقت داشته باشین هیچ کدام نباید طعم قالب داشته باشند اگر یک سس 100درصد مجموعه ای از مواد را تشکیل میدهد باید 10درصد جعفری 20درصد پیاز 20درصد خیارشور 40درصد سس سفید و 10درصد آبلیمو باشد

بعد از آماده سازی سس میگوها را به سس آغشته کرده و نوشه جان میکنید

 

 

  • خدمات غذایی کرندوم مجلسی و شرکتی و پرسنلی